Standard Neura je standard worldclass kluba kot je Real, če že mečeš Nemca naprej. Jaz hočem samo, da brani na worldclass nivoju ne da brani dobro, če kapiraš.Raulista napisal/-a:@Makiavelii.. Vaš standard za golmana zahteva, da brani kot Neur!!!
Se strinjam, kar tudi ni prav, ampak to je pač posledica tega, da se njegovo slabo obdobje vleče že več kot dve sezoni. Če nekdo igra tak dolgo pod svojim nivojem (glej balea recimo) pol pač vidiš še najmanjšo napako, ki je prej ne bi, ker mu folk začne štet napake.Raulista napisal/-a:Torej vsako tekmo vsak gol, en se bo najdu (lamar, cloud...), ki bo vrgel nekaj na Ikerja..
Torej tvoj pogled na celo situacijo je: naj bo slab, sej so vsi ostali tudi? To ti je normalno?Raulista napisal/-a:Pravim ti/vam, da se ne obremenjujete z Ikerjem, če pa so tudi drugi slabi oz. izven forme. Ne brani kot nekoč ampak ni edini krivec.
Lani bi pa rekel, da kake veze me če je on slab dokler so ostali vrhunski in smo osvojili CL...priznaj da bi
Ne bo. Kak je lahko isto če brani kot je branil 5 let nazaj ali pa če brani kot zadnji dve sezoni? Vsaki center, vsaki korner, vsako visoko žogo se tresem..Raulista napisal/-a:Če zamenjamo golmana bo isti klinc verjemi.
To je sicer res sam glej naj ti razložim nekaj. Ta gol Morate je krivda cirkusa v obrambi, se strinjama oba. Zdaj pa te vprašam, bi kljub tej njihovi napaki lahko golman reagiral boljše kot je Iker? Če maš kaj pojma je odgovor definitivno ja. Zato pa ma Arsenal Sčesnija, Chelsea pa Kurtuaja ravno zaradi takih situacij. In eni so dobri, drugi so pa worldclass. Razumeš kaj mislim?Raulista napisal/-a:Če obramba ne pokriva igralcev in če dovoli, da morata pride do strela nepokrit kaj pol pričekuješ? Kot je že nekdo rekel, da je barca prišla do vseh mogočnih lovorik z Valdezom in Pintom potem naš vratar ni najslabša karika v ekipi.
Sej razlika med vrhunskim (Ikerjem) pa med dobrim golmanom(recimo Sčesnijem) ni v tem da vrhunski ne more dobit gola, ampak razlika je glih v takih situacijah kot je ta včerajšnja z Morato. Vrhunski bo skino še tisto eno nemogočo, tisti ki pa je "samo" dober pa ga bo tu fasal in izgubil 1:0, tu je razlika. Isto kot v napadu. In to včeraj z Morato je recimo ta razlika in bi jo Iker gladko brano v svojem primeu.
Barco in Valdesa primerjat pa je brezveze, ker oni so pa meli tako dominacijo v igri da nisi niti do žoge prišo ne da bi si neke resne šanse pripravo. Oni so rabli golmana samo da pač je, da jim niso trpali s polovice Pa še tisto kar je zajebal je itak blo vseeno, ker so zabili kdaj so hotli, mi pa kot vidiš mamo probleme spredaj in ti praviš kao: kurc ga gleda, če smo spredaj slabi smo lahko še zadaj tak je vseeno... to je smešno. Če ga ne daš te vsaj ne dobi pocarskega gola tak kot lani v finalu.
Jaz ga sploh ne krivim za včeraj, skino je dosti hude šanse, da se ne lažemo..to govorim za njegovo formo zadnjih dveh sezon
Ja valda ne bo kriv, če ne bo delal napak, tudi če nič ne osvojimo. Če bo pa kiksal tak kot Iker pa bo popapal svoje, o čem govoriš?Raulista napisal/-a:Drugo: Če Iker odide in spet drugo leto ne osvojimo nič verjamem, da takrat golman ne bo nič kriv, ker ste pač taki tle na forumu.