FIFA / PES / FOOTBALL MANEGER

JerneJ
Canterano
Prispevkov: 59
Pridružen: 27 Mar 2011, 10:02

Re: FIFA / PES / FOOTBALL MANEGER

Odgovor Napisal/-a JerneJ »

Več let sem piratsko nalagal. Letos pa sem kupil in mi ni žal teh 23€. Priporočam :)

royalclub
Canterano
Prispevkov: 364
Pridružen: 10 Okt 2013, 10:39

Re: FIFA / PES / FOOTBALL MANEGER

Odgovor Napisal/-a royalclub »

uloveme napisal/-a:Ima kdo inštalirano Fifo 14 - Black box ? Zanima me če deluje, drugače bo jo res potrebno it kupit ! :D
Meni dela, W7 x86..

RGB07
Canterano
Prispevkov: 32
Pridružen: 16 Apr 2014, 14:22

Re: FIFA / PES / FOOTBALL MANEGER

Odgovor Napisal/-a RGB07 »

Zanima me če gdo ve povedati primejavo med FIFO 14 ter PES 14 na konzoli...Sam sem bil včasih ljubitelj PES do leta 2007 (vmes nisem igral nič) potem pa kasneje od leta 2010 izključno FIFA. Sedaj pa se mi zdi, da je vedno isto s.... Igralci se obračajo kot letalonosilke, streli kot da bi igrale babice, zdi se mi da zaradi vseh malih posebnih dadatkov kot so vlečenje za dres, prerivanje, igra postaja okorna...vglavnem igra mi nekako ni več všeč...vem da glede licenc ni primerjave..zanima me zgolj igra, saj razmišljam da bi po daljšem obdobju presedlal na PES....Zanimajo me objektivna mnenja..tisti ki ste preigrali obe verziji..HVALA

Uporabniški avatar
Justice
Canterano
Prispevkov: 318
Pridružen: 30 Maj 2014, 13:00

Re: FIFA / PES / FOOTBALL MANEGER

Odgovor Napisal/-a Justice »

Če si lastiš PS4 ali Xbox One, ti priporočam, da si kupiš Fifo 14, ki je že nextgen igra. Grafika, vzdušje, igralnost so vrhunski in vredni vsakega vloženega evra. Če si pa lastiš še "stare" konzole pa velikega napredka od Fife 10/11 ni, vsako leto dodajo še kakšen bonbonček ali pa ga spolirajo, v igralnosti velikega napredka ni. Letos so npr. ful fajn spedenali Manager Mode, kjer je bilo dodanih res ogromno opcij in Ultimate Team, ki je zame eden izmed najbolj zanimivih modov za Fifo.

Uporabniški avatar
makiaveli
Canterano
Prispevkov: 299
Pridružen: 20 Okt 2013, 19:43

Re: FIFA / PES / FOOTBALL MANEGER

Odgovor Napisal/-a makiaveli »

Justice napisal/-a:Če si lastiš PS4 ali Xbox One, ti priporočam, da si kupiš Fifo 14, ki je že nextgen igra. Grafika, vzdušje, igralnost so vrhunski in vredni vsakega vloženega evra. Če si pa lastiš še "stare" konzole pa velikega napredka od Fife 10/11 ni, vsako leto dodajo še kakšen bonbonček ali pa ga spolirajo, v igralnosti velikega napredka ni.
Prijatelj žal se konkretno motiš. FIFA 12 je bila prava revolucija v nogometni simulaciji in ogrooooomen skok naprej EA Sportsa. 13ka in 14ka sta samo dodelani in izboljšani, vsa podlaga pa prihaja iz FIFA 12. PES pa je itak "propadel" napram FIFA kar je žalostno, glede na to, da je bil včasih stoletja pred njo in tudi PES 14 je daleč za njo, od gameplaya pa do same grafike.

Jaz sem enako kot ti preigraval PESa še na playstationu 1 in kasneje ps2, ker to je bil edini pravi fuzbal, ampak trenutna situacija je takšna, da če si misliš kupovat si enostavno MOREŠ kupit FIFA 14, ker žal PES se ne more kosat. Sam, če si maš namen šele zdaj kupovat bi ti priporočal, da počakaš do jeseni, ker prideta ven tako FIFA 15 kot PES 15, to je septembra, oktobra..mislim pač, če ti je 40-60 € dosti pol počakaj, če ne si pa kupiš obe :)
Pri KONAMIju ful nekaj obljubljajo za PES15, baje imajo ful večji proračun letos napram preteklim letom, naj bi v 15ki bil čisto novi grafični vmesnik, pa novi gameplay, pa individualizacija igralcev tak kot na fifi pa svašta nekaj..pač naj bi letos naredli ta preskok in počasi proti stari slavi, ampak dvomim, da bi se že letos lahko kosali s fifo (če se še sploh kdaj bojo, upam da)

RGB07
Canterano
Prispevkov: 32
Pridružen: 16 Apr 2014, 14:22

Re: FIFA / PES / FOOTBALL MANEGER

Odgovor Napisal/-a RGB07 »

Hvala za mnenja. Razmišljal sem o prihajajoči 15ki. Zanimalo pa me je nasploh mnenje o PES v zadnjih letih, ker je bil tudi meni osebno včasih svetlobna leta pred FIFO. Drugače pa imam staro konzolo (Xbox360) malo me skrbi, sedaj ko se igre razviajo v smeri novih konzol nextgen, da bo npr. FIFa 15 zgolj stara verzija igre z novimi igralskimi spremembami to pa tudi vse kar se tiče novosti....Očitno bo najbolje počakati da pridejo demo verzije in se sproba material, prebere mnenja itd..

Uporabniški avatar
Piksi
Canterano
Prispevkov: 97
Pridružen: 01 Jul 2008, 14:12

Re: FIFA / PES / FOOTBALL MANEGER

Odgovor Napisal/-a Piksi »

ej kok vas igra fm2015? Rabm en info od enga k ma original in game editor. Namreč zanima me če se da v ingame editorju spremenit na kok cajta ma klub volitve za predsednika....

hokum
Canterano
Prispevkov: 6
Pridružen: 30 Okt 2015, 07:05

Re: FIFA / PES / FOOTBALL MANEGER

Odgovor Napisal/-a hokum »

Čau, jaz imam original editor in mislim da se ne da tega poštimat. Bo treba trpet s Cvetom na čelu še nekaj časa :D

Kuhar
Canterano
Prispevkov: 394
Pridružen: 23 Feb 2009, 21:05
Naj igralec: Raul
Kraj: Kamnik

Re: FIFA / PES / FOOTBALL MANEGER

Odgovor Napisal/-a Kuhar »

Se je že komu zgodilo da so se Windowsi 10 posodobili in zbrisali par .dll datotek in mu je pri odpiranju FIFE vrglo error? :smeh:

Zaklenjeno