In Alex7, kako je kaj s tvojim kolenom? Normalno športaš dalje?
Moje koleno je tako-tako. Sicer spet igram nogomet, ampak se mi pozna, da se mi hitro pojavi čuden občutek v kolenu oz v stegnu. Ne znam pojasnit kaj točno je. Drugače vez drži, stabilnost je ok - tu nimam nobenih pripomb. Imam omejitev pri krčenju, ker ne gre koleno do konca, ne morem se počepnit do te mere, da bi se z ritjo dotaknil pete. Prav tako imam neprijeten občutek pri klečanju in se tega izogibam. Tudi pogačica ni še do konca zarasla, imam še majhno vdrtino - od tega verjetno tudi neprijeten občutek pri klečanju.
Pri slabem vremenu se mi pojavlja nelagodje na mestu odvzema tkiva, pri dolgotrajnem stanju me začne bolet pod pogačico in me pika.
V tem času pred in po operacijo sem izgubil ogromno na hitrosti, pri 30. letih pa dvomim, da bo šlo še kaj na bolje. Jebiga, skoraj 2 leti izgubljenega časa z vsem tem se pozna, v najboljših nogometnih letih sem bil out, zdaj pa bom stežka več prišel nazaj na tisti nivo.
Pa tudi v glavi se malo pozna nesigurnost. Je pa zadeva za 100% boljša kot pred operacijo. Pa tudi mislim, da bi imel veliko boljše rezultate, če bi takoj šel na operacijo in bi ne poslušal naših zdravnikov, da bo ok in se bo samo uredilo, naj samo počivam