Stavnica RealMadrid.si - debata
Re: Stavnica RealMadrid.si - debata
Dodane so nove tekme na naši stavnici.
- mico
- "Yo soy Raulista-Madridista!"
- Naj igralec: Raul
- Kontakt:
Dodane nove tekme za vikend, začenja se s petkom!
Današnje tekme ni? ali sem jo že zamudil?
Nep ni današnje tekme, naslednja tekma Reala je proti Granadi.
- mico
- Kontakt:
Včeraj na danes se mi je zdelo premalo časa, zato je nisem dal
- mico
- Kontakt:
Dodanih novih osem tekem, ki se igrajo čez teden. Angleško in nemško prvenstvo ter španski in italjanski pokal. Pazite pri tekmi šp. pokala, saj je tekma At. Bilbao - At. Madrid na koncu seznama, čeprav se že igra ob 20.00 uri, nekatere tekme višje pa ob 20.45 uri.
Meni ne gre položiti današnjih stav, čudno ker sem jih položil takoj ko so bile na razpolago ampak mi jih je polovico priznalo, polovica pa je še vedno med aktivnimi
- Ca-ker
- Canterano
- Naj igralec: Iker Casillas
- Kraj: Tribuče
Uh, raulito in Ziginho bežita počasi...treba bo par rezultatov zadet če še želimo upati na dres
Jaz predlagam, da bi imeli še nagrade za 2-5. mesto glede na to, da pri stavnici sodeluje veliko ljudi. Primer: 1. mesto - dres, 2. mesto - šal, 3. mesto - kapa, 4. mesto - denarnica, 5. mesto - obesek za ključe.
Zadnjič spremenil Ziginho, dne 29 Jan 2014, 21:42, skupaj popravljeno 2 krat.
Se strinjam. Mogoče ne tako zveneče nagrade, ampak barem neka simbolika in to. No, če bi ble zgoraj naštete nagrade možne, pol valda, da ja. Na samem začetku smo imeli, da so nagrajeni prvi trije.
Folk vztraja celo leto in res bi blo malo nepravično, da bi samo prvi bil nagrajen.
Folk vztraja celo leto in res bi blo malo nepravično, da bi samo prvi bil nagrajen.
Saj lani je bilo tko da sta drugi in tretji dobila tolažilne nagrade:). Drugače je pa sezona še dolga in se lahko še vse obrne. Lani je nekdo, mislim da Cloud v zadnjem krogu okoli deset točk nadoknadil, tako da ta prednost raulita sploh ni tako velika:)
Se strinjam... lani sem bil mesec pred koncem 1., pol pa v dveh krogih pristal na 8. mestu. Tisti, ki je danes 30 pik za špico, lahko brez problema osvoji prvo mesto.
Jaz sem itak zafukal s tajmingom. Nisem pravilno tempiral forme. Predugo sem že na vrhu in kmalu se začne padec.
Skratka, do konca se bo stanje še 15x spremenilo, zato nikar ne obupat.
Jaz sem itak zafukal s tajmingom. Nisem pravilno tempiral forme. Predugo sem že na vrhu in kmalu se začne padec.
Skratka, do konca se bo stanje še 15x spremenilo, zato nikar ne obupat.
Že lani je bilo poskrbljeno za tolažilne nagrade za drugo in tretjo uvrščenega na stavnici Kluba navijačev Real Madrid Slovenija - Peña Madridista Eslovenia in podobno bo tudi letos. Tako, da nič še ni odločenega in pred nami je še kar nekaj krogov.
Torej, da malo ponovim kar zadeva nagrad:
1. mesto: Dres Real Madrida
2. mesto: šal Kluba navijačev Real Madrid Slovenija - Peña Madridista Eslovenia
3. mesto: kapa Kluba navijačev Real Madrid Slovenija - Peña Madridista Eslovenia
STAVNICA KLUBA NAVIJAČEV REAL MADRID SLOVENIJA - PEÑA MADRIDISTA ESLOVENIA
Torej, da malo ponovim kar zadeva nagrad:
1. mesto: Dres Real Madrida
2. mesto: šal Kluba navijačev Real Madrid Slovenija - Peña Madridista Eslovenia
3. mesto: kapa Kluba navijačev Real Madrid Slovenija - Peña Madridista Eslovenia
- mico
- Kontakt:
Dodane so nove tekme za danes in jutri, prva tekma ob 15.30
Zadnjic ni bilo dovolj casa, ko so bile tekme naslednji dan, danes pa tekem za pet ur vnaprej?