Mogoče kdo v zakaj.
 Mogoče kdo v zakaj.Blodanje
Re: Blodanje
Ima kdo kaj izkušenj z Bwin stavnico, skušam se registrirti na stran, vendar ko kliknem na registracijo mi napiše da ta stran ni navoljo.   Mogoče kdo v zakaj.
 Mogoče kdo v zakaj.

Mogoče kdo v zakaj.
 Mogoče kdo v zakaj.Re: Blodanje
Zdi se mi da naša ljuba država blokira tuje stavnice

Odvisno katerega ponudnika internata imaš. Amis se mi zdi, da ima blokirano stran. Porbaj še v URLju, da ti ne odpere slovensko različico ampak angleško namesto npr. www.bwin.com/sl daš www.bwin.com/en

Mi naredi isto in potem me preusmiri sm: Klik

na bwin se slovenci že nekej časa ne moremo registrirat...
ni dovoljeno

ni dovoljeno
Sej maš e-stave  :D:mrgreen:
:D:mrgreen:

:D:mrgreen:
:D:mrgreen:Re: Blodanje
ma e-stave so 100 let za kačami, nemorem stavit v živo tako da   sm si sedaj na bet at home uštimal račun, useeno hvala za odgovore.
  sm si sedaj na bet at home uštimal račun, useeno hvala za odgovore.  

Si probal še bet365? Meni osebno fajn online stavnica.  

Ja pa a je možno sploh izplačevanje dobitkov v slovenijo iz teh tujih spletnih stavnic?

Je možno, zakaj nebi bilo  Drugače je pa najboljše, da si odpreš skrill, plačuješ 10€ letno pa imaš mastercard, pa še noben te ne more kontrolirat koliko si izplačuješ na račun pa še uporabljaš jo lahko povsod.
 Drugače je pa najboljše, da si odpreš skrill, plačuješ 10€ letno pa imaš mastercard, pa še noben te ne more kontrolirat koliko si izplačuješ na račun pa še uporabljaš jo lahko povsod.

Drugače je pa najboljše, da si odpreš skrill, plačuješ 10€ letno pa imaš mastercard, pa še noben te ne more kontrolirat koliko si izplačuješ na račun pa še uporabljaš jo lahko povsod.
 Drugače je pa najboljše, da si odpreš skrill, plačuješ 10€ letno pa imaš mastercard, pa še noben te ne more kontrolirat koliko si izplačuješ na račun pa še uporabljaš jo lahko povsod.Re: Blodanje
Že pred časom sem bral da je naša davčna prepovedala oz. onemogočila izplačina na osebne račune iz tujih spletnih stavnic.

Ni res, si je prijatelj prav iz stavnice bet at home včeraj izplačal 100€ na bančni račun, samo traja ene 2-3 dni 

Pozdravljeni. Ve mogoče kdo, kje bi lahko kupil tako/podobno zaščitno masko? Imel sem zlomljen nos in pa operacijo, pa jo moram 2meseca nosit? Osebna zdravnica pravi, da zdravstvo tega ne pokriva... Je imel že kdo kakšno izkušnjo s tem in pa če ve kje bi jo lahko nabavil? :-)