POMEMBNO OBVETILO!

Vse glede RealMadrid.si foruma.
Odgovori
Uporabniški avatar
mico
"Yo soy Raulista-Madridista!"
Prispevkov: 1522
Pridružen: 02 Jun 2009, 22:32
Naj igralec: Raul
Kontakt:

POMEMBNO OBVETILO!

Odgovor Napisal/-a mico »

Prosimo vas, da si še enkrat preberete spodnja pravila.

Namreč, s strani naših članov, kateri podpirajo naš klub/društvo in vrednote Real Madrida, smo dobili več pritožb nad obnašanjem uporabnikov na forumu.

V kolikor boste še naprej žalili druge uporabnike, predvsem pa tudi naše igralce, strokovno vodstvo, drugo osebje Real Madrida (vključno s predsednikom), jim želeli slabo,...itd, žalili druge klube ala rjuharji, cigani, pedri, črni, debeli (isto velja za naše igralce)....vsega ne bom našteval....bomo primorani razmisliti o tem, ali bo forum še v funkcionalnosti ali ne, saj zaradi foruma nekateri člani zapuščajo naše društvo.

Naše društvo je od članov in v kolikor so nezadovoljni ter ga zato zapuščajo, bomo ukinili forum ali pa naredili zaprto skupino in tako ostali simpatizerji Real Madrida v Sloveniji ne bodo imeli dostopa.

Zato vas naprošam, da začnete upoštevati spodnja navodila in podajate konstruktivne kritike in pohvale.

Hvala za razumevanje!

HALA MADRID Y NADA MAS!

Pravila prav tako najdete na tej povezavi: tukaj
Lepo pozdravljeni na forumu Klubu navijačev Real Madrid Slovenija - Peña Madridista Eslovenia!

Ta forum je namenjen izključno navijačem Real Madrida in vsem simpatizerjem kluba. Ker se ekipa administratorjev ter moderatorjev nadeja k čim boljši debati na forumu, smo za vas sestavili pravila, katera si mora prebrati vsak uporabnik na forumu in se jih čim bolj držati. Ker v tem primeru ne gre za noben otroški forum, upamo da bodo debate potekale na čim višjem nivoju komuniciranja, zato želimo da bi se čim bolj držali naslednjih pravil:

1. Sodelovanje na forumu je prostovoljno in zato lahko pri debati sodelujejo vsi, ki to želijo.
2. Registrirani ste lahko samo z enim uporabniškim imenom na forumu – v primeru, da več ljudi hkrati uporablja isti računalnik, je dovoljeno več uporabniških računov (brat, sestra, sodelavec, ipd.).
3. Pišite čitljivo, pregledno in slovnično pravilno. Uporaba velikih začetnic na začetku stavka, ter ločila so obvezna.
4. Ne piši v svojem narečju, ker ga marsikateri uporabnik ne bo razumel.
5. Prepovedano je pisati s SAMIMI VELIKIMI ČRKAMI.

6. Preden odgovorite na uporabnikov post dobro preberite sporočilo na katero odgovarjate.
7. Na forumu pišemo v slovenskem jeziku, zato članek/novico, ki je v tujem jeziku prevedite oz. napišite kratek povzetek samega članka/novice v slovenskem jeziku.
8. Prepovedano je kopiranje novic iz drugih strani, ki so ostalim članom dobro poznane (Ofsajd, Nogomanija), ampak prilepite samo link do te novice, ter spodaj napišite svoj komentar oz. svoje mišljenje o tem.
9. Ne piši enovrstične poste, kateri so brez neke vsebine. Takšni posti bodo izbrisani in ob ponavljanju tudi sankcionirani (na začetku z opozorili, kasneje tudi ban).
10. Sporočila, ki se ne bodo nanašala na naslov teme oz. bodo off-topic bodo izbrisana zato dobro premislite kaj in kam boste napisali.
11. Prepovedano je objavljanje sporočil takoj za svojim v isti temi (ker gre za spam) – dovoljeno je le v primeru če ni odgovora dalj časa (1 dan ali več).
12. Če odgovarjate na zadnje napisano sporočilo je prepovedano uporabljati funkcijo citiraj. Dovoljeno je le v primeru, če želiš le neko misel komentirati. To velja nasplošno za to funkcijo: Ne citirajte celotnega posta, ampak samo del na katerega želite odgovoriti.
13. Forum ni nobena mIRC ali MSN debata. Pišite čim bolj dolge, obrazložene poste, ter brez nepotrebnega nabijanja oz. t.i. spamanja, ker takšni uporabniki ne bojo dolgo sodelovali na forumu. Če nimate nič za povedati, raje nič ne pišite.
14. Izogibaj se prepirom, saj ne razmišljamo vsi enako. Svoje nestrinjanje z drugim uporabnikom izrazi na čim bolj kulturen način. Svoj post poskušaj čim bolj razložiti z dejstvi.
15. Vsako sporočilo argumentirajte in napišite vaše mnenje o tej stvari. Če se drugi uporabniki s tem ne strinjajo in imajo boljše argumente priznajte napako in ne iskat nove, drugačne trditve.
16. Ko odpiraš novo temo naj bo Naslov teme dovolj jasen in čim krajši. Prav tako je zaželjeno, da je uvodni post čim bolj urejen in dolg, tako da se ve, o čem se bo v temi debatiralo. Teme, ki se nam bodo zdele nesmiselne bodo izbrisane.
17. Na forumu je STROGO prepovedana kakršnakoli vrsta naslija. Tukaj pridejo v poštev rasne, spolne, nacionalne žaljivke, pozivanje k nasilju, raznovrstne grožnje, vulgarne besede. Takršnih uporabnikov ne bomo trpeli in bojo banani brez premisleka.
18. V odelku Spremljanje tekem piši čim daljše poste in če pade kakšen gol ne pišite poste v stilu "1:0, Rudddda care" in nato še 10 takšnih postov takoj zatem, ker bodo brisani, ampak čim bolj prokomentirajte na kakšen način je padel zadetek, akcija. V primeru, da se bodo taki posti ponavljali, boste prejeli opozorilo in če se bo to nadaljevalo sledi ban.
19. Prepovedano je oglaševanje forumov, spletnih strani, ki niso v povezavi z Realom Madridom, razen če ni drugače dogovorjeno z vodstvom foruma.
20. Avatarji so dovoljeni v vseh končnicah (razen v .gif), velikost je največja: širina 128 pikslov, višina 128 pikslov ter 48kb. Prepovedano je ukrasti avatarje drugim uporabnikom na forumu, razen če vam avtor oz. lastnik avatarja to dovoli.
21. Za avatar so prepovedane kakršnekoli politične, vojaške oz. katerekoli sporne vsebine. V primeru, da se nam bo vsebina zdela neprimerna vam bomo izbrisali avatar, ter dodali opozorilo zaradi neupoštevanja pravil.
22. Prepovedano je vsaka žalitev igralcev in trenerskega osebja Real Madrida oz. jim dajati slabšalne vzdevke, zato bo vse to sankcionirano.
23. Kazni za kršenje pravil:
- za prvo kršenje pravil, bo admin/mod uredil oz. izbrisal post, ter pri tem te opozoril da paziš za naprej
- ko ponovno prekršiš pravilo, dobiš tudi "pisno" opozorilo
- pri večih opozorilih (3x) sledi ban za 1 teden
- če po banu še vedno kršiš pravila, sledi trajen ban
- adminu/modu ni potrebno razlagati svojega motiva za ban. Kakršnokoli pritoževanje stvari ne bo izboljšalo, še več jo bo samo poslabšalo
- pri hujših kršitvah lahko sledi takojšen in stalen ban
24. Če imate kakšno pripombo, komentar ali kaj drugega o forumu lahko svoje mnenje izrazite v temi Predlogi, pripombe, pohvale in komentarji o forumu.
25. Novi uporabniki imate 7 dni časa, da napišete vsaj en post na forum, v nasprotnem primeru boste izbrisani.

Pravila so avtorsko delo osebja na strani RealMadrid.si in jih je brez našega dovoljenja prepovedano kopirati. Administracija ima vso pravico do spreminjanja pravil foruma.

Lep pozdrav, Admin in Mod team.

Odgovori