Vstopnice za tekme Real Madrida

Vse o ustanovitvi uradnega društva v Sloveniji.
Odgovori
Uporabniški avatar
mico
"Yo soy Raulista-Madridista!"
Prispevkov: 1522
Pridružen: 02 Jun 2009, 22:32
Naj igralec: Raul
Kontakt:

Vstopnice za tekme Real Madrida

Odgovor Napisal/-a mico »

Vstopnice za tekme REAL MADRIDA

Slika
Spoštovani člani Kluba navijačev RMS,

sezona nogometa se ponovno začenja in tudi to sezono bodo lahko naši člani zaprosili za vstopnice preko uradnega navijaškega kluba. Našim članom bomo pomagali pri nakupu vstopnic za ogled tekem Real Madrida v živo, tako na stadionu Santiaga Bernabéu, kakor tudi na preostalih gostujočih tekmah španskega prvenstva in tekmah Lige Prvakov.

Tudi v novi sezoni 2019/20 bomo našim članom pomagali pri nakupu vstopnic preko uradnega navijaškega kluba Real Madrid, Kluba navijačev Real Madrid Slovenija – Peña Madridista Eslovenia. Tako boste ponovno lahko naročili vstopnice za domače tekme Reala v španskem prvenstvu. V kolikor pa bo možno, bomo pomagali tudi pri nakupu vstopnic za tekme Lige Prvakov, gostujočih tekem Reala in pokala Copa Del Rey ter prav tako tudi za košarkarske tekme Real Madrida. Vstopnice so na voljo vsem članom Kluba navijačev Real Madrid Slovenija – Peña Madridista Eslovenia, vendar pa je za vsako tekmo število vstopnic omejeno.

Dodatna pravila o dodeljevanju vstopnic si lahko preberete tukaj.

OPOMBA: Za tekme Real Madrid – Barcelona in Real Madrid – Atletico Madrid zaradi prevelikega povpraševanja žal ni mogoče dobit vstopnic.

POGOJI NAROČANJA:
 • Naročnik vstopnic mora biti obvezno član Kluba navijačev RMS – Peña Madridista Eslovenia;
 • Vsak član kluba ima možnost nakupa do največ 2 vstopnic za posamezno tekmo, razen v primeru, da je na voljo večje število prostih vstopnic;
 • Vsak član mora pravočasno oddati naročilo za nakup vstopnic, to je največ 60 dni in minimalno 35 dni pred pričetkom tekme – kasnejših naročil ni več možno;
 • Vsak član mora pravočasno poravnati znesek naročenih vstopnic za posamezno kategorijo na izbrani TRR, v nasprotnem primeru vstopnice ne bodo naročene.
 • Vsak član, kateri zaprosi za vstopnice preko našega kluba, je dolžan napisati kratko reportažo (s slikami), katera bo objavljena na naši spletni strani.
POSTOPEK NAROČANJA:
Najprej preberete celoten postopek naročanja in vse pogoje za nakup vstopnic. Nato vstopnice naročite tako, da preko spletnega obrazca, kateri se nahaja tukaj, oddate prošnjo za nakup vstopnic.

V kolikor imate težave s spletnim obrazcem, preko elektronske pošte pošljete sporočilo na info@realmadrid.si. V sporočilo napišete naslednje podatke:
 • Katero tekmo si želite ogledati (npr. »Naročam dve vstopnici za ogled tekme Real Madrid – Getafe«);
 • V kateri kategoriji želite sedeti – izbirate lahko samo med naslednjimi kategorijami:
  • Grada Baja Lateral
  • Grada Baja de Fondo
  • Tercer Anfiteatro de Fondo
  • Cuatro Anfiteatro Lateral
  • Cuatro Anfiteatro de Fondo
  • Gostujoča tekma Real Madrida
  • Košarkaška tekma Real Madrida
 • Navedete osebne podatke za osebe, katere potujejo na ogled tekme:
  • Ime in priimek
  • Datum rojstva
  • Osebni dokument
  • Številka osebnega dokumenta
 • Drugo:
  • V kolikor že imate potrjen prihod, vas prosimo, da nam zaupate predviden datum in uro prihoda v Madrid/drugo destinacijo
  • ostale opombe
Prijave za posamezno tekmo se pobirajo maksimalno od 60 dni do vključno minimalno 35 dni pred začetkom tekme. To je tudi hkrati zadnji rok za plačilo zneska (35 dni pred začetkom tekme) naročenih vstopnic, katerega plačate enemu članu vodstva kluba navijačev. Kasnejših naročil ni več mogoče. Pri plačilu na TRR morate obvezno pripisati pod namen plačila »Janez Novak: Ogled tekme Real Madrid – Nasprotnik«.

Če plačilo ni izvedeno v določenem roku, je vaša prijava nična.

Ker je število vstopnic omejeno, vam svetujemo, da pravočasno oddate svojo prijavo preko spletnega obrazca, vendar nič prej kot 60 dni pred tekmo in seveda nič manj kot 35 dni pred tekmo.

Ko Klub navijačev Real Madrid Slovenija – Peña Madridista Eslovenia pošlje vlogo za vstopnice v Madrid, kar je običajno minimalno 33 dni pred tekmo, vračanje denarja akontacije ob morebitni odpovedi ni več mogoče. Odpovedi niso zaželjene, saj lahko s strani Real Madrida zaradi odpovedanih vstopnic dobimo kazen, zaradi katere nimamo več možnosti nakupa vstopnic preko uradnega kluba.

Za vsa dodatna vprašanja glede prijav smo vam prav tako na voljo preko elektronske pošte info@realmadrid.si.

NAKAZILO NA TRR:
Znesek lahko nakažete ali predsedniku kluba ali blagajniku kluba na njihov TRR.
 • 1. Marko Sotošek
  Gorica pri Raztezu 8
  8280 Brestanica
  TRR: SI56 0298 6267 3169 613 (NLB)

  –> pri čemer navedite pod namenom plačila ime priimek in ogled tekme.
  Primer -> Namen: Janez Novak: Ogled tekme Real Madrid – Nasprotnik.
ALI
 • 2. Mitja Muzek
  Kraigherjeva 31
  2250 Ptuj
  TRR: SI56 0215 0136 4434 585 (NLB)

  –> pri čemer navedite pod namenom plačila ime priimek in ogled tekme.
  Primer -> Namen: Janez Novak: Ogled tekme Real Madrid – Nasprotnik.
NASPROTNIKI:
Nasprotniki so razdeljeni v tri katergorije in sicer v kategorijo A, B ter kategorijo C.
Slika
*Kategorizacija posamezne ekipe se lahko spremeni s strani Real Madrida!

CENIK VSTOPNIC:
Slika
*Cena posamezne vstopnice se še lahko spremeni, saj cenik za določeno tekmo Real Madrid pošlje ob preložitvi dodeljenih vstopnic!
*V ceno so vštete tudi vse takse za nakazilo v tujino ter obravnavo vstopnic!
*V kolikor je znesek vplačane akontacija nižji od cene posamezne vstopnice, je potrebno razliko doplačati. V kolikor je znesek vplačane akontacije višji od cene posamezne vstopnice, se vam razlika povrne na vaš TRR.


PRIKAZ SEDEŽEV NA STADIONU:
Slika

KOLEDAR TEKEM:
Na voljo Vam je 34 domačih in gostujočih tekem, od skupno 38-ih tekem španskega prvenstva.
Slika
Celoten razpored nogometnih tekem Real Madrida si lahko ogledate TUKAJ.

GOSTUJOČE TEKME IN TEKME LIGE PRVAKOV:
V kolikor bi želeli na kakšno gostujočo tekmo Real Madrida (španska liga, Liga Prvakov, Copa del Rey), je postopek popolnoma enak, vendar vam pri gostujočih tekmah ne moremo z gotovostjo obljubiti vstopnic, saj je od vsakega kluba odvisno, koliko vstopnic je na voljo za posamezno tekmo na gostujočem sektorju.

Za domače tekme Lige Prvakov in Copa del Rey je postopek prav tako enak, vendar vam tudi v tem primeru ne moremo obljubiti in zagotoviti vstopnic, saj so tekme Lige Prvakov, s strani gledalcev letnih vstopnic, veliko bolj obiskovane kot pa tekme La Lige.

Za vse tekme (gostujoče, Lige Prvakov, Copa del Rey) je potrebno poravnati akontacijo v znesku 70€ za eno vstopnico. V kolikor ne prejmemo plačila akontacije, je vaša prijava nična. Prav tako je potrebno pravočasno oddati naročilo in plačati akontacijo.

*Cena posamezne vstopnice se še lahko spremeni, saj cenik za določeno tekmo Real Madrid pošlje ob preložitvi dodeljenih vstopnic!
*V ceno so vštete tudi vse takse za nakazilo v tujino ter obravnavo vstopnic!
*V kolikor je znesek vplačane akontacija nižji od cene posamezne vstopnice, je potrebno razliko doplačati. V kolikor je znesek vplačane akontacije višji od cene posamezne vstopnice, se vam razlika povrne na vaš TRR.


KOŠARKA:
Tudi za košarkaške tekme lahko naročite vstopnice, vendar se cena vstopnice za vsako tekmo spreminja. Izbira kategorije zaenkrat ni mogoča, tako da kategorijo določi Real Madrid. Cena je odvisna od kategorije, katero določi Real Madrid. Pri naročilu, pri izbiri kategorije, označite, da gre za košarkaško tekmo.

Za vse košarkarske tekme je potrebno poravnati akontacijo v znesku 40€ za eno vstopnico. V kolikor ne prejmemo plačila akontacije, je vaša prijava nična. Prav tako je potrebno pravočasno oddati naročilo in plačati akontacijo.

Celoten razpored košarkarskih tekem Real Madrida si lahko ogledate TUKAJ.

SPLOŠNI POGOJI:
 • Vsak član (naročnik) z naročilom vstopnice potrjuje, da so osebni podatki, ki jih je navedel, točni, ter dovoljuje uporabo osebnih podatkov za vse nadaljnje postopke pri naročilu vstopnic.
 • Vsak član (naročnik) dovoljuje posredovanje podatkov Real Madridu, katere je navedel v naročilu.
 • Vsak član (naročnik) se z naročilom vstopnic preko spletnega obrazca oziroma elektronskega sporočila in plačilom (nakazilom) vstopnic zavezuje ter zaveda, da je seznanjen z vsemi splošnimi in plačilnimi pogoji ter postopkom naročanja vstopnice.
 • Vsak član (naročnik) dovoljuje, da v njegovem imenu, Klub navijačev Real Madrid Slovenija, naroči vstopnice za posamezno tekmo, kategorijo ter plača vstopnice, katere je naročil preko elektronskega sporočila oziroma spletnega obrazca.
 • V kolikor ne napišete reportaže po ogledu tekme, niste upravičeni do ponovne prošnje za vstopnice.

Pridržujemo si pravico do sprememb.

Zadnja posodobitev: 15.07.2019

Odgovori