6. piknik Kluba navijačev RMS – Peña Madridista Eslovenia

Vse o ustanovitvi uradnega društva v Sloveniji.
Odgovori
Uporabniški avatar
mico
"Yo soy Raulista-Madridista!"
Prispevkov: 1522
Pridružen: 02 Jun 2009, 22:32
Naj igralec: Raul
Kontakt:

6. piknik Kluba navijačev RMS – Peña Madridista Eslovenia

Odgovor Napisal/-a mico »

Slika

Pozdravljeni ljubiteljice in ljubitelji nogometa ter seveda Real Madrida!

Kot vsako leto, tudi letos v Klubu navijačev Real Madrid Slovenija – Peña Madridista Eslovenia prirejamo pozno poletni/hitro jesenski piknik :D In tudi tokrat se čas piknika hitro približuje. Tokrat bomo izvedli že 6. tradicionalni piknik Kluba navijačev Real Madrid Slovenija – Peña Madridista Eslovenia. Kot se spodobi za naše piknike, se bomo spominjali preteklih šampionskih sezon ter letošnje bolj skromne. Prav tako bomo delili izkušnje iz tekem in druženj ter se skupaj poveselili. Letos bo piknik ponovno v legendarnem Farovcu, kjer so se naša druženja začela in je to že stalna tradicija. Praznik slovenskih madridist bo letos na sporedu en teden hitreje kot ponavadi, v soboto, 31. avgusta 2019, od 14.00 ure naprej.

Seveda brez igranja nogometa ne gre, zato boste lahko tudi letos pokazali svoje nogometne veščine, poleg tega pa bo na voljo tudi odbojka na mivki in še katera druga športna aktivnost, kot sta na primer badminton in speedminton. V kolikor imate kakšne svoje zanimive igre jih lahko prinesete s seboj. V kolikor bo slabo vreme (a držimo pesti za sonce) je na lokaciji piknika tudi hiška, v kateri bomo lahko pod streho. Žar mojster bo skrbel, da trebuščki ne bodo prazni in ne skrbite – tudi pijače bo v izobilju, tako brezalkoholne za malo mlajše, kot tudi alkoholne za nekoliko starejše.

Najpomembnejša stvar, ki je tudi že tradicionalna, je ta, da je piknik za člane Kluba navijačev Real Madrid Slovenija – BREZPLAČEN. To pomeni, da vsi kateri imate aktivno članstvo v Klubu navijačev Real Madrid Slovenija – Peña Madridista Eslovenia, se udeležite piknika povsem brezplačno. Seveda pa to ne pomeni, da ne smete povabiti prijateljev, ki jim srce bije za beli balet. Tudi oni so več kot dobrodošli, le ob prihodu morajo poravnati simbolično ceno 10 €.

In to še ni vse! Si želite nov dres Real Madrida? Domači ali gostujoči? Kot je že v navadi vsako leto, bomo tudi na 6. pikniku Kluba navijačev Real Madrid Slovenija – Peña Madridista Eslovenia med vsemi udeleženci piknika izžrebali srečno dobitnico ali dobitnika, ki mu bo društvo v sodelovanju z Nogometni Dresi Savage Slovenija podarilo povsem nov dres Real Madrida.

Naj razveselimo vse tiste, ki se boste želeli družiti z nami dolgo v noč ali pa ste iz bolj oddaljenih koncev male Slovenije. Na voljo je namreč možnost kampiranja, tako da se boste lahko odpočili ali pa prespali do jutra. Vse kar potrebujete za spanje prinesete s seboj. Lahko prinesete šotor, spalno vrečo ali blazino za spanje, odločitev je povsem vaša. Kot v preteklosti, boste tudi letos lahko prespali v notranjosti hiške (spalko imejte vseeno s seboj).
——————————————————————————————————————————–

Prijava na piknik KNRMS
Za vse člane Kluba navijačev Real Madrid Slovenija je piknik brezplačen, vendar pa morate svojo udeležbo člani/nečlani potrditi preko OBRAZCA ZA PRIJAVO NA PIKNIK do ČETRTKA 29.08.2019. V primeru, da ste se prijavili in se zaradi drugih obveznosti ne boste mogli udeležiti piknika, vas prosimo, da nas o tem obvestite najkasneje do ČETRTKA 29.08.2019 preko elektronske pošte info@realmadrid.si. V nasprotnem primeru je članom KNRMS odvzeta možnost koriščenja BREZPLAČNEGA piknika ob naslednjem skupnem druženju, zaradi že nastalih stroškov.

Dres code: Pri tem vas bi prosili, da ste zaradi skupinskega fotografiranja, če je le mogoče oblečeni v barve Real Madrida ali da imate s seboj navijaške šale Kluba navijačev Real Madrid Slovenija – Peña Madridista Eslovenia ali Real Madrida.

Support team: v kolikor je kdo pripravljen pomagati pri organizaciji piknika je več kot dobrodošel in v kolikor imate kakšne zamisli, lahko s svojimi predlogi pripomorete k boljši izvedbi piknika.
—————————————————————————————————————————–

Kako do Jezera/Ribnika Farovec?
Ker je sama lokacija nekaj kilometrov izven Slovenske Bistrice, smo vam v spodnji povezavi pripravili zemljevid poti od samega avtocestnega izvoza Slovenska Bistrica – jug, do samega Jezera Farovec.

Navodila za pot:
1. Pojdite na izhod Slovenska Bistrica jug proti Slovenska Bistrica-jug/Majšperk/Poljčane
2. V prvem krožišču zavijte pri prvem(1) izvozu.
3. V drugem krožišču zavijte pri prvem(1) izvozu na Žolgarjeva ulica
4. Peljete se naravnost, kjer pridete do ovinka v levo, nato nadaljujete naravnost in na križišču zavijte desno preko viadukta na Kolodvorska ulica
5. Nato peljete neprestano naravnost, kjer se peljete mimo želežniške postaje Slovenska Bistrica, kjer se držite desno.
6. Peljete preko želežniškega prehoda in nadaljujete naravnost.
7. Ves čas se vozite naravnost skozi vasi:
8. Nadaljujte naravnost na Kočno ob Ložnici
9. Ko pripeljete do avtobusne postaje(na levi strani) imate dve tabli -> desno je tabla za Vrhole pri Laporju, VI zavijete levo za FAROVEC
10. Nato se peljete naravnost, kjer čez 600m zapeljete v 2. odcep z leve na Drumlažno
11. Nadaljujte po Farovec 110m
12. Čez 700m v križišću zavijte desno, kjer se peljete po makadamski cesti.
13. Nadaljujte do konca po cesti
Zemljevid od izvoza z AC – OMV črpalke
——————————————————————————————————————–

Je torej se kakšna ovira? Mislimo, da ne. Zato se vidimo v soboto, 31. avgusta, ob 14:00 na Jezeru Farovec.

Naj nas bo čimveč in pokaži svojo pripadnost KNRMS-PMESLO in Real Madridu!

HALA MADRID Y NADA MAS

Ekipa Kluba navijačev Real Madrid Slovenija – Peña Madridista Eslovenia

Odgovori