Nogometno-košarkarski skupinski ogled v Madridu

Vse o ustanovitvi uradnega društva v Sloveniji.
Odgovori
Uporabniški avatar
mico
"Yo soy Raulista-Madridista!"
Prispevkov: 1522
Pridružen: 02 Jun 2009, 22:32
Naj igralec: Raul
Kontakt:

Nogometno-košarkarski skupinski ogled v Madridu

Odgovor Napisal/-a mico »

Slika

Si želite ogledati tekmo Real Madrida? Nogometno ali košarkarsko tekmo? Želite videti v živo dve sedmici (7), Luko Dončiča in Cristiana Ronalda? Tokrat imate priložnost za eno ali drugo, ali pa kar oboje. Klub navijačev Real Madrid Slovenija – Peña Madridista Eslovenia svojim članom obljublja tudi skupinske oglede tekem Real Madrida, med drugim tudi v Madridu, zato smo za vas sedaj pripravili prav to, 4. skupinski ogled tekme Real Madrida v Madridu. A pozor, število mest je zaradi organizacije omejeno le na 15 potnikov.

Potem, ko smo si v skupinski režiji v Madridu že ogledali tekme proti Villarrealu, Getafeju in Espanyolu, je pred nami še četrti skupinski ogled tekme belega baleta v Madridu. Četrti skupinski ogled bo tako potekal od četrtka, 08.02.2018, pa do ponedeljka, 12.2.2018, ko se bomo vrnili iz Madrida. V tem času pa si bomo v španski prestolnici na kultnem stadionu Santiago Bernabeu ogledali nogometno tekmo La Lige med Real Madridom in Real Sociedadom. Kdor bo želel, si bo lahko ogledal tudi eno ali dve košarkarski tekmi Real Madrida, petkovo euroligaško tekmo proti grškemu Olympiacosu in za vikend ligaško tekmo proti Tenerife Iberostar.

Program potovanja je naslednji:

– 08.02.2018 (v jutranjih urah): prevoz z avtom / s kombijem / Gooptijem iz Slovenije do letališča Bergamo pri Milanu; letalski let iz Milana (Milan Bergamo) z Ryanairom ob 6:45 (četrtek, 08.02.2018 • 06:45 – 09:10 • FR 5992) proti Madridu.
– 08.02.2018 – 12.02.2018: nastanitev v enem od hostlu v Madridu – 4 nočitve; ogled Madrida; ogled nogometne tekme Real Madrid – Real Sociedad, , ogled košarkarske tekme v euroligi Real Madrid – Oympiacos in Real Madrid – Tenerife Iberostar…
– 12.02.2018: letalski let ob 9:25 (ponedeljek, 12.02.2018 • 09:45 – 12:05 • FR 5991) iz Madrida z Ryanairom, prevoz z avtom / s kombijem / Gooptijem nazaj iz Milana v Slovenijo.


In okvirno koliko vas bi prišlo takšen ogled tekme Reala?

Letaska karta?
Pa začnimo kar pri letalski karti. Letalsko karto lahko kupite preko spletne strani Ryanara (http://www.ryanair.com/) za let Milan Bergamo-Madrid-Milan Bergamo (08.02.2018 ob 6:45 – 12.02.2018 ob 9:45). Trenutna cena povratne karte je od 40€ naprej, vendar pa se te cene spreminjajo, tako da vam priporočamo, da si jo čim prej kupite. V skrajnem primeru, da sami nimate kreditne kartice (mastercard, visa, paypal računa…), vam lahko karto kupimo tudi mi, vendar bi vas vseeno prosili, da je to zadnja možnost, ker smo tudi sami omejeni s številom kreditnih kartic in ne nazadnje tudi s samim limitom na kartici.

Prenočišče?
V Madridu bi se nastanili v enem od hostlov, odvisno od tega, ali bo še prosto za število prijavljenih potnikov. Naši člani so bili že večkrat v hostlu Las Musas (http://www.lasmusashostel.com/), ki se nahaja dobrih 5 minut od glavnega trga Sol (Calle JESÚS Y MARÍA, 12, 28012, Madrid). Glede na omejeno število članov, bomo rezervirali skupinske sobe v odvisnosti od števila prijavljenih članov, tako da bi poskušali biti v sobi skupaj samo člani društva. Cena treh nočitev je odvisna od števila oseb v eni sobi, tako da okvirno pride ena nočitev okoli 20-25 € na osebo, ob večjem številu oseb v eni sobi tudi manj, torej bi bile 4 nočitvi nekje okoli 100€. Nastanitev se bo uredila v odvisnosti od števila prijavljenih oseb.

Vstopnice za nogometne tekme?
Kar zadeva samih kart za nogometno tekmo (točen datum in ura tekme je ponavadi znan šele 1 mesec pred tekmo) se cena le-teh spreminja, pri čemer je odvisno od tekme in seveda od mesta na samem stadionu. Glede na to, da gre za skupinski letni obisk si želimo, da bi večina članov sedela čim bolj skupaj, če ne že skupaj, lahko pa se za nakup karte odločite v samostojni režiji. Cene kart se na Santiago Bernabeu gibajo od 45€ naprej, sami pa imamo namen kupiti karte v cenovnem razredu okoli 60-100€, s stranskim pogledom na igrišče ali za enem od golov (naročilo kart preko Peña Madridista Eslovenia). O samih kartah se bomo tudi še pogovorili med seboj pred samim nakupom.

CENIK VSTOPNIC:
- Grada Baja Lateral 130 €
- Cuatro Anfiteatro Lateral 60 €
- Grada Baja de Fondo 90 €
- Tercer Anfiteatro de Fondo 55 €
- Cuatro Anfiteatro de Fondo 45 €
*Cena posamezne vstopnice se še lahko spremeni, saj cenik za določeno tekmo Real Madrid pošlje ob preložitvi dodeljenih vstopnic!
*V ceno so vštete tudi vse takse za nakazilo v tujino ter obravnavo vstopnic![/i]

PRIKAZ SEDEŽEV NA STADIONU:
Slika

Vstopnice za košarkarske tekme?
Kar zadeva košarkarskih kart za ligaško tekmo (točen datum in ura tekme je znan pozneje) in za euroligaško tekmo (tekma je v petek 09.02.2018) je prav tako možen nakup preko Peña Madridista Eslovenia, vendar cena še ni popolnoma znana, ampak se cene gibljejo od 25€-50€.

Prevoz do letališča in nazaj ter parking?
Pri vsem tem je potrebno računati še na prevoz iz Slovenije do Milana (letališča) in nazaj. Glede na dosedanje izkušnje pride dokaj poceni, če se gre z lastnim avtom (v obrazcu se nahaja tudi vprašanje, če lahko peljete s svojim avtom do Milana in nazaj) in da se v enem avtu pelje 5 ljudi. Pri tem se nato avto pusti na letališču v Milanu in skupaj s prevozom do letališča in nazaj pride pridejo stroški na osebo okoli 40€ (če je v avtu 5 ljudi). Možno je, da se bomo dogovorili za prevoz preko GoOptija (http://www.goopti.com/), v primeru, da ne bo dovolj kandidatov, ki bi peljali, vendar pa je v tem primeru cena prevoza odvisna od mesta vstopa in od časa, ko se rezervira prevoz.

Kaj morate storiti za prijavo na skupinski ogled tekem Real Madrida?
Kot prvo morate dosledno izpolniti obrazec s svojimi podatki, saj je to prvo pogoj za prijavo. Drugi pogoj pa je ta, da nakažete 100€ na račun predsednika KNRMS, s čimer boste dokazali, da je vaša prijava resna in da imate resen namen iti z nami v Madrid. Da ne bo pomote, tega denarja ne bo nihče iz društva zadržal, ampak se bo zgolj porabil za stroške vašega potovanja (rezervacija hostla, nakup karte za ogled tekme).

OBRAZEC ZA PRIJAVO NA SKUPINSKI OGLED TEKME REAL MADRIDA


Podatki za nakazilo denarja za potrditev skupinskega ogleda:
Po oddani rezervaciji preko zgornjega obrazca lahko denar nakažete na transakcijski račun št.: SI56 0298 6267 3169 613 (NLB), Marko Sotošek, Gorica pri Raztezu 8, 8280 Brestanica
–> pri čemer navedite pod namenom plačila vaše ime in priimek. Primer -> Namen: Plačilo KNRMS Janez Novak.

Za vsa morebitna dodatna vprašanja smo vam na voljo na: info@realmadrid.si, s katerega naslova pa boste tudi obveščeni o naslednjih postopkih v primeru vaše prijave.

Rok za prijavo je 01.12.2017 oz. do popolnitve 15 prostih mest. Glede na to, da se cena letalskih kart, nastanitve in prevoza vseskozi spreminja, vam priporočamo, da se čim prej prijavite in si s tem zagotovite oz. kupite cenejše vozovnice, rezervacije,…, zato pohitite! Prednost pri prijavi imajo člani KNRMS!

HALA MADRID
Slika

Odgovori