Pridruži se KN Real Madrid Slovenija

Vse o ustanovitvi uradnega društva v Sloveniji.
Odgovori
Uporabniški avatar
mico
"Yo soy Raulista-Madridista!"
Prispevkov: 1555
Pridružen: 02 Jun 2009, 22:32
Naj igralec: Raul
Kontakt:

Pridruži se KN Real Madrid Slovenija

Odgovor Napisal/-a mico »

Slika

Naše druženje na različnih forumih se je začelo že leta 2004 na forumu največjega slovenskega nogometna portala. Potem smo se navijači Reala nekaj časa zadrževali na brezplačnem forumu, ki ga lahko še vedno najdete tukaj: http://realmadrid.eurogoo.com/. Pred približno štirimi leti pa se je skupnost preselila na spletno stran http://www.realmadrid.si (2008), kjer se nahajamo še danes. Zdaj pa se je končno zgodilo. Uradno društvo Klub navijačev Real Madrid Slovenija - Peña Madridista Eslovenia je leta 2012 odprl svoja vrata.

Slika


Zakaj smo se odločili ustanoviti uradno društvo? Zaradi tega, da promoviramo Real Madrid v Sloveniji, predvsem pa zato, da se navijači društva dobimo ob pijači, na pikniku, da se družimo in spletemo prijateljske vezi. V imenu naše skupnosti smo zmagali na dveh turnirjih navijačev tujih klubov v Sloveniji, večkrat smo dali v izdelavo večjo količino oblačil z našim prepoznavnim znakom, ampak to nekako ni bilo dovolj. V preteklosti smo zato organizirali tudi izlete v Madrid, München, Milan in Zagreb ... Člani našega navijaškega društva so si ogledali praktično vse pomembne tekme in dogodke Reala v preteklih sezonah, sedaj pa smo se odločili, da temelje na katerih smo gradili do zdaj, nadgradimo in poskušamo nekaj narediti tudi za še večjo prepoznavnost naše skupnosti v Sloveniji. Verjetno se vsi sprašujete kaj Vam prinaša članstvo v našem društvu. Tukaj je nekaj ugodnosti, ki smo jih uspeli za vse člane pripraviti do sedaj:

Vsak, ki se društvu pridruži, dobi ob tem majico naše navijaške skupnosti, tisti, resnično izjemno člansko izkaznico, ki jo je kreiral naš uporabnik na forumu Villalonga, realmadrid.si mail naslov (domensko končnico realmadrid.si – preusmeritev), s katerim boste lahko promovirali našo skupnost in klub za katerega navijate, vaše članstvo pa bo jasno vidno na forumu, na katerem bodo vsi člani društva označeni s posebno barvo. Seveda smo za Vas uspeli pripraviti tudi ugodnosti glede nakupa najpomembnejšega navijaškega rekvizita: originalen dres Real Madrida s številko in napisom posameznega igralca Vas bo sedaj stal zgolj 44€ (poštnina vključena). Si želite skupaj z enakomislečimi ogledati tekmo Reala v Madridu? Ni problema. Večkrat letno bodo organizirani izleti v Španijo. Za vse tiste, ki ne najdete prijateljev s katerimi bi potovali, se lahko organizira tudi vodeni izlet - ogled znamenitosti, rezervacija letalskih kart, prenočišč, nakup kart za tekmo; vse Vam organizira Klub navijačev Real Madrid Slovenija. Nismo pozabili tudi na ogled tekem v bližini naše države, zato smo se dogovorili za popuste pri prevozih z avtobusi in minibusih pri enem izmed avtobusnih podjetij. In ker smo navijaška skupnost, se moramo seveda družiti - za vse člane je enkratna udeležba na pikniku brezplačna. Za konec naj dodam še zgolj to, da smo v pogovorih za nadaljnje popuste in ugodnosti naših članov s kar nekaj podjetji in trgovinami, tako da upamo da Vam bomo v bližnji prihodnosti lahko ponudili še kakšno ugodnost več.

Slika


24.4.2013 bo za vedno izstopal med ostalimi dnevi v letu, saj smo v Klubu navijačev Real Madrid Slovenija po daljših prizadevanjih in neizmerni želji, prejeli uradni dokument s strani Real Madrida, s katerim smo postali uradno navijaški klub Real Madrida. S ponosom Vas zato obveščamo, da smo dobili uraden naziv Peña Madridista Eslovenia. Aja, večkrat na leto bodo organizirane tudi nagradne igre med člani. Se sliši dobro? Močno upamo. Pridruži se nam tudi ti.

Več informacij dobite na Zasebnem sporočilu ali na e-mail naslovu info@realmadrid.si.

Odgovori